Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bardak görmek

Rüyada altın bardak görmek

Rüyada altın bardak görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, iç sıkıntısına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, hem ün sahibi olacağına, moralin ve keyfin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın bardak gördüyseniz:

  • Bazı iş birlikleriniz ya da ilişkileriniz olumlu yönde ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada altın bardak görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın yaldızlı bardak görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına inanılır.

Rüyada altın sarısı bardak görmek hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada tabak bardak kırmak uzun yıllardan beri hayal ettiği ve etmediği birçok şeye sahip olacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna yorulur.

Rüyada aynı bardaktan su içmek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına inanılır.

Rüyada pet bardak görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada bardağın çatladığını görmek rızkın artacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine alamet eder.

Rüyada iki bardak su görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, büyük hatalar yapacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments