Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaldızlı kuran görmek

Rüyada yaldızlı kuran görmek

Rüyada yaldızlı kuran görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, sıkıntılı günler geçireceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaldızlı kuran gördüyseniz:

  • Fazla zorladığınızda ise riskiniz artacak.

Rüyada yaldızlı kuran görmek ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına delalettir.

Rüyada yaldızlı yazı görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, gerginliğin biteceğine rivayet eder.

Rüyada yaldız görmek görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işarettir.

Rüyada altın yaldızlı bardak görmek her çalışması ile büyük ses getireceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaldızlı kumaş görmek birikiminin artacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, atılan her adımda daha büyük sıkıntılar çekileceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın yaldız görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine tabir olunur.

Rüyada yaldızlı bardak görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine delalettir.

Rüyada eline kuran almak rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments