Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaldız görmek

Rüyada yaldız görmek

Rüyada yaldız görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, borçlanıp, hasta olacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine yorulur.

Rüyada yaldız gördüyseniz:

  • Evinizdeki ya da işinizdeki durumları doğru değerlendirip buna bağlı kararlar almalısınız.

Rüyada yaldız görmek rahata kavuşmaya, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulur.

Rüyada yaldızlı bardak görmek hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada yaldızlı kuran görmek yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın yaldız görmek amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına delalettir.

Rüyada yaldızlı kumaş görmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalet eder.

Rüyada altın yaldızlı bardak görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına delalettir.

Rüyada yaldızlı yazı görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, hidayete ermeyi de başaracağına, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments