Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaldızlı bardak görmek

Rüyada yaldızlı bardak görmek

Rüyada yaldızlı bardak görmek çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntıların son bulacağına, parasının her geçen gün artacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kendisi için hayırlı ve uğurlu olacak adımlar atacağına, önünü açacağına, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaldızlı bardak gördüyseniz:

  • Unutkanlık, sağa sola çarpmak veya birşeyler kırmak gibi şeylere dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada yaldızlı bardak görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada altın yaldızlı bardak görmek çekilen zahmetin sona ereceğine, sağlığının geri geleceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada yaldızlı kumaş görmek kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaldız görmek huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaldızlı kuran görmek çarelere kavuşacağına, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına işarettir.

Rüyada yaldızlı yazı görmek yoluna pek çok engelin çıkacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada altın yaldız görmek kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada rakı bardağı görmek iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments