Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın yaldız görmek

Rüyada altın yaldız görmek

Rüyada altın yaldız görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın yaldız gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerde olma olasılığınız var.

Rüyada altın yaldızlı bardak görmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, hoşgörülü biri olunacağına tabir olunur.

Rüyada altın yaldız görmek yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine inanılır.

Rüyada yaldızlı yazı görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine delalettir.

Rüyada yaldızlı bardak görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada yaldızlı kumaş görmek ortağından ayrılacağına, işveren pozisyonuna geleceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına işaret eder.

Rüyada yaldız görmek dinde olgunlaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaldızlı kuran görmek hayatının belli bir rutine oturacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bileziği başkasının kolunda görmek hak yolundan uzaklaşacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments