Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaldızlı kumaş görmek

Rüyada yaldızlı kumaş görmek

Rüyada yaldızlı kumaş görmek hayallerine ulaşacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yaldızlı kumaş gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir an önce harekete geçmek istiyor veya belli işlerinizi tamamlama konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada yaldızlı kumaş görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Rüyada yaldızlı yazı görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya delalettir.

Rüyada altın yaldız görmek başkalarının malına göz dikeceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına inanılır.

Rüyada altın yaldızlı bardak görmek çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, eskileri yâd edeceğine delalet eder.

Rüyada yaldızlı kuran görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine delalet eder.

Rüyada yaldızlı bardak görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaldız görmek kazancın daha da arttırılacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, ruhsal olarak etkileneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kumaş pantolon görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments