Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileziği başkasının kolunda görmek

Rüyada altın bileziği başkasının kolunda görmek

Rüyada altın bileziği başkasının kolunda görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, kız çocuğunun olacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalettir.

Rüyada altın bileziği başkasının kolunda gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızın bilincinde olmanız hayatınızda etkisi olabilecek kişilerin ilgisini çekmenizi sağlayabilir.

Rüyada ölmüş birinin kolunda altın bilezik görmek neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi kolunda altın bilezik görmek iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızının kolunda altın bilezik görmek borçlarının hafifleyeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada altın bileziği kolunda görmek adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına alamet etmektedir.

Rüyada annemin kolunda altın bilezik görmek yeni ve daha büyük çalışmalar gerçekleştirip parasal sorunları çözmek için uğraşacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün kolunda altın bilezik görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada koluna altın bilezik taktığını görmek yokluk çekeceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine işaret eder.

Rüyada kolda altın bilezik görmek dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, psikolojik olarak toparlanacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments