Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın veya para görmek

Rüyada altın veya para görmek

Rüyada altın veya para görmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine yorulur.

Rüyada altın veya para gördüyseniz:

  • Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz.

Rüyada altın veya para görmek daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına işaret eder.

Rüyada altın kaybetmek veya harcamak bazı kimselere karşı güven kaybı yaşanacağına, iyileşeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine inanılır.

Rüyada inek veya dana görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kartal veya şahin görmek gururlu bir hayat süreceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada cin veya ruh görmek sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, terfi edeceğine, amacına ulaşmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada öküz veya inek görmek yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, karamsarlığa düşeceğine ve mutsuz olacağına tabir olunur.

Rüyada at veya eşek görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, epey bir zarara uğrayacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments