Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kartal veya şahin görmek

Rüyada kartal veya şahin görmek

Rüyada kartal veya şahin görmek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına alamet eder.

Rüyada kartal veya şahin gördüyseniz:

  • Beklenmedik ya da önceden tahmin edilmesi zor gelişmeler sizin için yeni fırsatlar oluşturabilir.

Rüyada kartal veya şahin görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine işaret eder.

Rüyada şahin kartal görmek herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kartal ve şahin görmek ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet eder.

Rüyada kartal yada şahin görmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, içinin rahatlayacağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına işaret eder.

Rüyada beyaz şahin araba görmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına yorulur.

Rüyada şahin yumurtası görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına inanılır.

Rüyada kahverengi şahin görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada şahin araba görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments