Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin veya ruh görmek

Rüyada cin veya ruh görmek

Rüyada cin veya ruh görmek dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, geçim derdi yaşayacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, büyük bir projeye girileceğine, sorunlarının birken beş olacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına alamet eder.

Rüyada cin veya ruh gördüyseniz:

  • Belli iş birliklerinizi, anlaşmalarınızı, katılım gerektiren planlarınızı ya da belli başlı düzenlemeleri ilgilendiren konulara yeterince müsamaha gösterdiniz.

Rüyada cin veya ruh görmek karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine rivayet eder.

Rüyada şeytan veya cin görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada terlik veya ayakkabı görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine inanılır.

Rüyada ağaç kesmek kökünden çıkarmak veya kırmak çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada horoz veya tavuk görmek rüya sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına alamet eder.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına delalet eder.

Rüyada evinizin kapısının kırıldığını veya yandığını görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada anne veya babanın öldüğünü görmek basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments