Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at veya eşek görmek

Rüyada at veya eşek görmek

Rüyada at veya eşek görmek neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, ortaklı işlere girileceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalettir.

Rüyada at veya eşek gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek olan gelişmeler olabilir.

Rüyada at veya eşek görmek kazalardan ve belalardan korunacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada öküz veya inek görmek fesada ve haksızlığa karışacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, işlerinin açılıp kazancının artacağına işaret eder.

Rüyada altın kaybetmek veya harcamak sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine delalettir.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, çok büyük işler gerçekleştireceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada koyun veya koç görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, hayatının da zorlaşacağına, bereketli yağmurlara delalettir.

Rüyada vişne veya kiraz görmek haneye dertlerin gireceğine , kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına yorulur.

Rüyada bir yere ateş etmek veya ateşle oynamak girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada şeytan veya cin görmek eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments