Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inek veya dana görmek

Rüyada inek veya dana görmek

Rüyada inek veya dana görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, bilimsel bakış açısına sahip kimselerle ahbaplık ederek her zaman elit bir toplumda yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, güzel haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada inek veya dana gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler kurabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, arkadaşlarınızı ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada inek veya dana görmek bahtının güzelleşeceğine, hayırlı biri ile mutlu bir evlilik yapacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada öküz veya inek görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, bekarlar için mutlu bir karşılaşma, kişinin hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Rüyada koyun veya kuzu görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada aslan veya kaplan görmek dinen sakıncalı bir iş işlediğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine işaret eder.

Rüyada deniz veya su görmek borçlanıp, hasta olacağına, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, birçok kişinin dikkatini çekeceğine yorulur.

Rüyada kartal veya şahin görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada su veya deniz görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına işaret eder.

Rüyada halı veya kilim görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments