Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öküz veya inek görmek

Rüyada öküz veya inek görmek

Rüyada öküz veya inek görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada öküz veya inek gördüyseniz:

  • Sözlerinizi eylemlerinizle desteklemeniz gerekebilir.

Rüyada öküz veya inek görmek sayılacağına ve sevileceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada inek veya dana görmek doğru yolu bulacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına işarettir.

Rüyada ateş veya yangın görmek sevdiği kişilerin mutlu olacağına, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına, maddi anlamda hiçbir zaman dara düşmeden yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz veya su görmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada kartal veya şahin görmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslan veya kaplan görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada serçe öldürmek veya elinizde öldüğünü görmek malının artacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments