Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kaybetmek veya harcamak

Rüyada altın kaybetmek veya harcamak

Rüyada altın kaybetmek veya harcamak epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, kötü günleri geride bırakacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, mal mülk sahibi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına işarettir.

Rüyada altın kaybetmek veya harcamak gördüyseniz:

  • Farklı ideolojiler ya da inançlarla ilgili beyanlar veya inatçı söylemler diyaloglarda harareti arttırabilir.

Rüyada altın kaybetmek veya harcamak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada çok para harcadığını görmek işlerinin hızlanacağına, yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına rivayet eder.

Rüyada çok para harcamak dertlerinin günden güne artacağına, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bütün parayı harcamak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada demir para harcamak eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk para harcadıgını görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine yorulur.

Rüyada bozuk para harcamak onlar sayesinde kalkınacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına rivayet eder.

Rüyada para harcadığını görmek işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments