Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ceviz seçmek

Rüyada ceviz seçmek

Rüyada ceviz seçmek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, kazancının çoğalacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, büyük düşüneceğine, yokluğa düşeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, işlerin iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada ceviz seçmek gördüyseniz:

  • işinizde üstlerinizin dikkatini çekip, olumlu puanlar toplayabilirsiniz.

Rüyada ceviz seçmek yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmek seçmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, üzgün ve karamsar olacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine inanılır.

Rüyada salatalık seçmek zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, kişiye sunulacak çok sayıda iş fırsatına, iş konusunda çalışanların güvendiği, saygıda kusur edilmeyen, itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kıyafet seçmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada mercimek seçmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalettir.

Rüyada karpuz seçmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine rivayet eder.

Rüyada kavun seçmek kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, seyahatlere katılacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yol seçmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine ve hak ettiği bir konuda destek alacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments