Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ekmek seçmek

Rüyada ekmek seçmek

Rüyada ekmek seçmek sevilip sayılacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek seçmek gördüyseniz:

  • Bir yardım maddi ya da manevi bir destek olabilir.

Rüyada ekmek seçmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, çalıştığı kişileri memnun etmeyi ve onlara kazanç getirmeyi bileceğine alamet eder.

Rüyada kapı seçmek işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada kıyafet seçmek aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halı seçmek bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, planların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada çiçek seçmek imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yol seçmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına işaret eder.

Rüyada kravat seçmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, içinde bulunduğu sorunlu olaylardan ve durumlardan kurtulacağına, kendine döneceğine tabir olunur.

Rüyada isim seçmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments