Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mercimek seçmek

Rüyada mercimek seçmek

Rüyada mercimek seçmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mercimek seçmek gördüyseniz:

  • Ne kadar çok çaba gösterirseniz o kadar geri dönüş alacaksınız.

Rüyada mercimek seçmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına, hayatını yoluna sokacağına delalet eder.

Rüyada patlıcan seçmek ağız tadının ve keyfinin yerine geleceğine, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada mezar yeri seçmek bazı tartışmalar yaşayacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada küpe seçmek iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, eşyaların yenileneceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada terlik seçmek ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hediye seçmek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dondurma seçmek mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada tabak seçmek eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments