Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık seçmek

Rüyada salatalık seçmek

Rüyada salatalık seçmek planların boşa gideceğine, rızkın ve kazancın artacağına, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına işarettir.

Rüyada salatalık seçmek gördüyseniz:

  • Bazı kişileri düzene sokmak, çeki düzen vermek veya istediğiniz noktaya getirmek ne kadar cazip görünse de, boşvermenizde fayda var.

Rüyada salatalık seçmek manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, yolunun açılacağına, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada meyve seçmek zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada tabak seçmek hayal gibi bir hayat yaşayacağına, sevdiği birini kırmaya, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına delalet eder.

Rüyada eşya seçmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada oyuncak seçmek bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayakkabı seçmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlık seçmek çaresizliğinin büyüyeceğine, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine yorulur.

Rüyada elbise seçmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, kız çocuğunun olacağına, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments