Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz seçmek

Rüyada karpuz seçmek

Rüyada karpuz seçmek akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına, aşkının da kalıcı olacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, başarılarının bir ömür süreceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına işaret eder.

Rüyada karpuz seçmek gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmanızı sağlayacak farklı yollar var.

Rüyada karpuz seçmek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada şemsiye seçmek ruhen rahatlığa erileceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada patates seçmek nefsine yenileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine işaret eder.

Rüyada gözlük seçmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına yorulur.

Rüyada nohut seçmek sorunların üzüntülere neden olacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işaret eder.

Rüyada ceviz seçmek endişelerin ve dertlerin biteceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize delalettir.

Rüyada dondurma seçmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Rüyada elbise seçmek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments