Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yol seçmek

Rüyada yol seçmek

Rüyada yol seçmek ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, ayaklandıracağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, sıkıntılarının geçeceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, hayal edilen işe sahip olmak için çok çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yol seçmek gördüyseniz:

  • Herkes birbirini eleştiriyor, şikayetlerde bulunuyor veya olumsuz yorumlar yapıyor olabilir.

Rüyada yol seçmek elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşarp seçmek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biber seçmek sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine alamet eder.

Rüyada altın yüzük seçmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına yorulur.

Rüyada hediye seçmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Rüyada eş seçmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada kolye seçmek çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada salatalık seçmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, aldığı kararların ve attığı adımların çevresi tarafından destekleneceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments