Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın ve mücevher görmek

Rüyada altın ve mücevher görmek

Rüyada altın ve mücevher görmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, kişinin kuyusunu kazan her gün yüz yüze baktığı kişilerin galip çıkacağına alamet eder.

Rüyada altın ve mücevher gördüyseniz:

  • Rüzgar tersine esmeden hazırlıkları tamamlamanızda fayda var.

Rüyada mücevher ve altın görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın ve mücevher görmek kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, sevindirici şeyler duymaya delalettir.

Rüyada altın mücevher görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada altın mücevherler görmek tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mücevher satmak yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, eşiyle bahtiyar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada para ve mücevher görmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, karamsarlıktan ya da kişiyi kasvetli ruh haline sokan durumların da son bulacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah mücevher görmek bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine delalettir.

Rüyada beyaz mücevher görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments