Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın mücevherler görmek

Rüyada altın mücevherler görmek

Rüyada altın mücevherler görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada altın mücevherler gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla kendinizi her şeyi yapmaya muktedir hissedebilirsiniz.

Rüyada altın mücevher görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına inanılır.

Rüyada altın ve mücevher görmek onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada altın mücevherler görmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalet eder.

Rüyada mücevher ve altın görmek kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parlak mücevher görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına yorulur.

Rüyada siyah mücevher görmek yaşamın tadını doyasıya çıkaracak mali imkana da sahip olacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ticaretin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı mücevher görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına inanılır.

Rüyada yeşil mücevher görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, her anlamda feraha kavuşacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments