Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mücevher ve altın görmek

Rüyada mücevher ve altın görmek

Rüyada mücevher ve altın görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, yeni hobiler edinileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, işlerinin günden güne açılacağına alamet eder.

Rüyada mücevher ve altın gördüyseniz:

  • Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurt-dışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir.

Rüyada mücevher ve altın görmek eline geçen kazanıcın gitgide azalacağına, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın mücevherler görmek yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın ve mücevher görmek karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına işaret eder.

Rüyada altın mücevher görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, moralinin bozulacağına delalettir.

Rüyada mücevher yüzük görmek şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, çok hayırlı şeylere, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş mücevher görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına alamet eder.

Rüyada mücevher görmek bir sebeple kendisini çok üzeceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, güzel evlatlar yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada hediye mücevher almak sorunlarının sürekli artacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments