Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz mücevher görmek

Rüyada beyaz mücevher görmek

Rüyada beyaz mücevher görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz mücevher gördüyseniz:

  • Nasıl olsa bir şey kaybetmezsiniz.

Rüyada beyaz mücevher görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada altın ve mücevher görmek geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, el açmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mücevher dükkanı görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına, vefakar bir insan olunacağına tabir olunur.

Rüyada yerden mücevher toplamak daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, afiyette ve keyifte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mücevher ve altın görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada mücevher görmek çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mücevher yüzük görmek itibar kaybedeceğine, iyi anlaşacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı mücevher görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments