Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah mücevher görmek

Rüyada siyah mücevher görmek

Rüyada siyah mücevher görmek insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, sahip olunan gücün kaybedileceğine, ün salacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada siyah mücevher gördüyseniz:

  • Bazı yatırımlar mevcut yaşam tarzınızda istikrar sağlamanıza yardım edecek değişikliklere neden olabilir.

Rüyada siyah mücevher görmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına işaret eder.

Rüyada yerde mücevher bulmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ileride çok zengin biri olacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada mücevher görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı mücevher görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, parasına da para ekleyeceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına rivayet eder.

Rüyada değerli mücevher görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz mücevher görmek yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada gümüş mücevher görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına, başarıların çoğalacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil mücevher görmek büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, işlerinin kolaylaşacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments