Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın mücevher görmek

Rüyada altın mücevher görmek

Rüyada altın mücevher görmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, ortak işlere gireceğine, aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada altın mücevher gördüyseniz:

  • Şansa bağlı işlerde başarılı olabilirsiniz.

Rüyada altın mücevher görmek başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada altın ve mücevher görmek kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya rivayet eder.

Rüyada altın mücevherler görmek ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mücevher ve altın görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, hedeflerini gerçekleştireceğine, içine fesat düşeceğine inanılır.

Rüyada mücevher dükkanı görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada mücevher satmak hem hayatının kurtulacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, borçlarının ödeneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mücevher hediye almak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada mücevher görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments