Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mücevher satmak

Rüyada mücevher satmak

Rüyada mücevher satmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, iflasın eşiğine geleceğine, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına yorulur.

Rüyada mücevher satmak gördüyseniz:

  • Devamlılık zorunluluğu olmayan ilişkileri sonlandırmak ya da devam etmesi için gereken şeyleri yapmak yolunda adımlar atabilirsiniz.

Rüyada mücevher satmak günahlarına tövbe edeceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, her şeyin etiketinin iki katına çıkıp, insanların alım gücünün azalacağına işaret eder.

Rüyada beyaz mücevher görmek borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, tövbelerinin kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın ve mücevher görmek en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine alamet eder.

Rüyada yerden mücevher toplamak ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına inanılır.

Rüyada siyah mücevher görmek sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Rüyada parlak mücevher görmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, iyiliğe ve güzelliğe rivayet eder.

Rüyada kırmızı mücevher görmek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, oldukça büyük başarılara işaret eder.

Rüyada mücevher kolye görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments