Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para ve mücevher görmek

Rüyada para ve mücevher görmek

Rüyada para ve mücevher görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada para ve mücevher gördüyseniz:

  • Esnek olmalısınız.

Rüyada para ve mücevher görmek borçların sonlandırılacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada mücevher dükkanı görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın ve mücevher görmek yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına rivayet eder.

Rüyada mücevher hediye almak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah mücevher görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, yükseleceğine, atılım yapacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mücevher görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, haksızlıkların ortadan kalkacağına, itibarının ve makamının artacağına yorulur.

Rüyada altın mücevherler görmek sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, kötü günler görüleceğine, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada değerli mücevher görmek bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments