Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cetvelle ölçmek

Rüyada cetvelle ölçmek

Rüyada cetvelle ölçmek işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, kazancının helal para olacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cetvelle ölçmek gördüyseniz:

  • Eski bir partneriniz hayatın basit tatlarını hatırlatabilir.

Rüyada cetvelle ölçmek dertlerine derman bulacağına, bol muhabbette kalacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada cetvel kırmak dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cetvel satın almak kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine işarettir.

Rüyada cetvel görmek istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, iyiliğe ve güzelliğe rivayet eder.

Rüyada metre cetvel görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet eder.

Rüyada kırık cetvel görmek büyük tartışmalar yaşayacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada tahta cetvel görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işarettir.

Rüyada üçgen cetvel görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments