Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta cetvel görmek

Rüyada tahta cetvel görmek

Rüyada tahta cetvel görmek söz ve yetki sahibi olacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta cetvel gördüyseniz:

  • Kendinize manevra alanı yaratmalısınız.

Rüyada tahta cetvel görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine tabir olunur.

Rüyada cetvel satın almak eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, insanlığıyla herkese örnek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada cetvel kırmak yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, saadetinin yükseleceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada cetvel görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada üçgen cetvel görmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kırık cetvel görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına işarettir.

Rüyada metre cetvel görmek sinirlerinin yıpranacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cetvelle ölçmek kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments