Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cetvel kırmak

Rüyada cetvel kırmak

Rüyada cetvel kırmak hoş olmayan sözler işiteceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, işinde dar boğaza gireceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, büyük maddi ve manevi problemler yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına delalettir.

Rüyada cetvel kırmak gördüyseniz:

  • Belli koşullar konusunda direten sevdiğiniz kişiler sıkıntı yaratabilir.

Rüyada cetvel kırmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına delalettir.

Rüyada üçgen cetvel görmek çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına rivayet eder.

Rüyada tahta cetvel görmek bolluk getirecek bir döneme girileceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada metre cetvel görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık cetvel görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, vaaz ve nasihate yorulur.

Rüyada cetvel satın almak varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet eder.

Rüyada cetvel görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cetvelle ölçmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments