Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cetvel görmek

Rüyada cetvel görmek

Rüyada cetvel görmek imkanlarının genişleyeceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada cetvel gördüyseniz:

  • Askıda kalmış konu, iş veya ilişkileri çözmenin zamanı gelmiş olabilir.

Rüyada cetvel görmek neşeleneceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına işarettir.

Rüyada üçgen cetvel görmek neşesini kaybedeceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada cetvel kırmak eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık cetvel görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, rahat bir hayatın kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cetvelle ölçmek zor durumlara düşüleceğine, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine delalettir.

Rüyada metre cetvel görmek eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına inanılır.

Rüyada cetvel satın almak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada tahta cetvel görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments