Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık cetvel görmek

Rüyada kırık cetvel görmek

Rüyada kırık cetvel görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine, cebinin para göreceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada kırık cetvel gördüyseniz:

  • Açıkça ortada olan şeylerin dile getirilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada kırık cetvel görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine inanılır.

Rüyada cetvel satın almak işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tahta cetvel görmek büyük bir yükten kurtulacağına, rahata ve huzura kavuşacağına, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına yorulmaktadır.

Rüyada üçgen cetvel görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cetvelle ölçmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine yorulur.

Rüyada cetvel kırmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işarettir.

Rüyada cetvel görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, sıkıntılarını arkasında bırakacağına, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına alamet eder.

Rüyada metre cetvel görmek hayatının kontrolünü eline alamayacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments