Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada üçgen cetvel görmek

Rüyada üçgen cetvel görmek

Rüyada üçgen cetvel görmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, sorunların günden güne artacağına, ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine delalettir.

Rüyada üçgen cetvel gördüyseniz:

  • Belli bir durum tamamen lehinize bir yöne ilerlemeye başlayabilir.

Rüyada üçgen cetvel görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet eder.

Rüyada cetvel görmek miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, işinin başından ayrılmayacağına işaret eder.

Rüyada metre cetvel görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine alamet etmektedir.

Rüyada cetvelle ölçmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, yetki sahibi olacağına, inanca ve cesarete sahip olacağına yorulur.

Rüyada kırık cetvel görmek yakın bir kimsenin işle ilgili yapacağı bir yorumdan ötürü moralin iyice bozulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tahta cetvel görmek ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cetvel kırmak yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cetvel satın almak aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, resmi bir göreve getirileceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments