Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada metre cetvel görmek

Rüyada metre cetvel görmek

Rüyada metre cetvel görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine ve anne tarafından bir akrabanın vereceği destek sayesinde eğitim konusunda bir adım atılacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, mesai saatlerinin de uzun olacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, geri plana düşeceğine, insanlardan takdir toplayacağına tabir olunur.

Rüyada metre cetvel gördüyseniz:

  • Haberin ardından bir buluşma gelebilir.

Rüyada metre cetvel görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada şerit metre görmek karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada metreyle ölçmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına tabir olunur.

Rüyada metreyle yeri ölçmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada metreyle boy ölçmek gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada metre görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada metre ölçmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada cetvel görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments