Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cetvel satın almak

Rüyada cetvel satın almak

Rüyada cetvel satın almak onunla bir ömür mutlu olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada cetvel satın almak gördüyseniz:

  • Her tür engeli aşabilecek şansınız var.

Rüyada cetvel satın almak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, hayallerinin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada metre cetvel görmek kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, üzüntülerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada cetvel görmek ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üçgen cetvel görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada kırık cetvel görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada cetvel kırmak zenginliğe, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta cetvel görmek atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, yapılan iyiliklerin karşılığında kötülük görüleceğine, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada cetvelle ölçmek bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments