Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, kurulu düzeninin devam edeceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, bazı kişilerin kalbini kıracağına, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek gördüyseniz:

  • Korkularınız sizi yavaşlatabilir.

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, rahata kavuşacağına, düze çıkacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine delalet eder.

Rüyada çeşmeden acı su içmek sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine delalettir.

Rüyada akar çeşmeden su içmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşme suyu içmek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek işlerin toparlanacağına, ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, her nimetin lezzetine varacağına delalet etmektedir.

Rüyada köy çeşmesinden su içmek bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments