Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köy çeşmesinden su içmek

Rüyada köy çeşmesinden su içmek

Rüyada köy çeşmesinden su içmek işlerin büyük kazanç sağlayacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, işlerini tek başına yöneteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köy çeşmesinden su içmek gördüyseniz:

  • Bazı ilişkileriniz, girişimleriniz veya anlaşmalarınız kendinize ihanet ediyor hissi duymanıza neden olabilir.

Rüyada köy çeşmesinden su içmek babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulur.

Rüyada çeşmede su içmek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, gönül yaralarının iyileşeceği, istediklerini elde etmeyi başaracağına delalettir.

Rüyada çeşme suyu içmek artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, kurtuluşa ereceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hayırlı bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, rahat bir hayat sağlayacağına, kazancını çoğaltacağına işarettir.

Rüyada akar çeşmeden su içmek huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine alamet eder.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments