Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden acı su içmek

Rüyada çeşmeden acı su içmek

Rüyada çeşmeden acı su içmek kabuslarla dolu geceler geçireceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, borçlarının da kapanacağına, hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Rüyada çeşmeden acı su içmek gördüyseniz:

  • Size maddi manevi desteği olabilecek resmi ya da gayri resmi kurum, organizasyon ya da kuruluşlarla çalışabilirsiniz.

Rüyada çeşmeden acı su içmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, işlerinizin bozulacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, kişinin yasa düşeceğine, işlerin rast gideceğine, ticaretin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek ilim irfan sahibi olacağına, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına delalettir.

Rüyada çeşme suyu içmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden avuçla su içmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, afiyete ereceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments