Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden soğuk su içmek

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek hep dinç ve genç kalacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek gördüyseniz:

  • En sonunda ortaya çıkacak tablo ise, hoşunuza gidecek türden olabilir.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek işe başlanacağına, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada kana kana soğuk su içmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada soğuk su içmek borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine, itibar kazanacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşme suyu içmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, üzgün ve karamsar olacağına, kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine işarettir.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına delalettir.

Rüyada köy çeşmesinden su içmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments