Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden bulanık su içmek

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, kendisini işine veremeyeceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek gördüyseniz:

  • Çabalarınız bazı olayların önüne geçmenizi sağlayamasa da, en azından çok büyümesinin önüne geçebilir.

Rüyada çeşmeden bulanık su içmek yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işarettir.

Rüyada çeşmeden bulanık su aktığını görmek hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek üstün başarılar alacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına tabir olunur.

Rüyada çeşmeden temiz su içmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına alamet eder.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek ele geçen parada artış olacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, iyi geçiminin de bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada çeşme suyu içmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments