Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden tatlı su içmek

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, sarsılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, engel tanımayan biri olacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, haneye nifak gireceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına delalet eder.

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek gördüyseniz:

  • Size katkısı olacak kişilerle iş birliği yapmanız karlı girişimler anlamına gelebilir.

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek başını ağrıtan konuları konuşarak ya da adli yollara başvuru yaparak çözüme kavuşturacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine tabir olunur.

Rüyada tatlı su çeşmesi görmek üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada çeşme suyu içmek üst üste birçok sorun yaşanacağına, yakında başlayacak aşk macerasına, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına inanılır.

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine ve hayalleri süsleyen ve herkesin sahip olmak istediği bir bebeğe sahip olunacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden temiz su içmek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine, insanlarla uyumunun artacağına alamet eder.

Rüyada akar çeşmeden su içmek deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, güzel bir yola çıkılacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments