Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akar çeşmeden su içmek

Rüyada akar çeşmeden su içmek

Rüyada akar çeşmeden su içmek aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, endişelerin biteceğine, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada akar çeşmeden su içmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerbulanık aklınızı netleştirebilir.

Rüyada akar çeşmeden su içmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada akar su içmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına işarettir.

Rüyada akar çeşme görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına alamet eder.

Rüyada akar temiz su görmek saygı değer bir konuma çıkacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, işlerinin günden güne açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akar suya girdiğini görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına ve bu dönem içerisinde sık sık kavga edeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, bedeninin de iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada suyu akarken görmek tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada temiz akar su görmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına yorulur.

Rüyada akar suya düştüğünü görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments