Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşme suyu içmek

Rüyada çeşme suyu içmek

Rüyada çeşme suyu içmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, ona mutluluk getireceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine, canının derdine düşeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Rüyada çeşme suyu içmek gördüyseniz:

  • Olası problemleri gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz veya problem hesabı yapmaktan çözüm yollarını bir kenara bırakmış durumdasınız.

Rüyada çeşmeden şifalı su içmek dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada akar çeşmeden su içmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden tatlı su içmek gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, onların kıymetini bileceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına delalettir.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada caminin çeşmesinden su içmek harama göz dikmeyeceğine, kazancın günden güne artacağına, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına yorulur.

Rüyada çeşmeden tuzlu su içmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, alım zorluğu yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden su içmek eve kapanıp, kendine döneceğine, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments