Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeşmeden kana kana su içmek

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kötü günler görüleceğine, kazalara ve belalara yakın duracağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek gördüyseniz:

  • Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kana kana su içmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına inanılır.

Rüyada su içmek kanamamak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, akıl vereceğine rivayet eder.

Rüyada şişeden kana kana su içmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada musluktan kana kana su içmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kana kana soğuk su içmek kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kana kana su içmek doymamak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments