Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kana kana su içmek doymamak

Rüyada kana kana su içmek doymamak

Rüyada kana kana su içmek doymamak her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada kana kana su içmek doymamak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz bitti bitecek derken karşı tarafın özverili tutumuyla düzeliyor.

Rüyada kana kana su içmek doymamak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, hayır işleri yapacağına bu sayede hem Allah katındaki hem de toplumdaki mertebesinin yükseleceğine, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine delalettir.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına yorulur.

Rüyada musluktan kana kana su içmek çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada kana kana soğuk su içmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada su içmek kanamamak eve kapanacağına, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işarettir.

Rüyada su kana kana su içmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine ve borçlarından bu sayede kurtulacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine yorulur.

Rüyada şişeden kana kana su içmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments