Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su kana kana su içmek

Rüyada su kana kana su içmek

Rüyada su kana kana su içmek zorlukların kolayca aşılacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada su kana kana su içmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı paylaşmanız, seçeneklerinizi fark etmenizi sağlayabilir.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kana kana su içmek doymamak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişeden kana kana su içmek çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada musluktan kana kana su içmek emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kana kana soğuk su içmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, bazı kayıplar olabileceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada su içmek kanamamak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, iyi hissedeceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına işarettir.

Rüyada su kana kana su içmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, edilen duaların kabul olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments