Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kana kana soğuk su içmek

Rüyada kana kana soğuk su içmek

Rüyada kana kana soğuk su içmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına alamet eder.

Rüyada kana kana soğuk su içmek gördüyseniz:

  • Belli planları, yöntemleri veya stratejileri gözden geçirme konusunda isteksiz olabilirsiniz.

Rüyada kana kana soğuk su içmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada soğuk su içmek kendi işini açacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada çeşmeden soğuk su içmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, asla dert yüzü görmeyeceğine, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, ilim irfan öğreneceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine inanılır.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, fırsatların teker teker elden kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada kana kana su içmek doymamak içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada su kana kana su içmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments