Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bardaktan kana kana su içmek

Rüyada bardaktan kana kana su içmek

Rüyada bardaktan kana kana su içmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına inanılır.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek gördüyseniz:

  • Etrafınıza dikkatle bakmanızda fayda var.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek haybeye para ve zaman harcayacağına, hikmete kavuşacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada bardaktan kana kana su içtiğini görmek kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kana kana su içmek doymamak gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, malını ve parasını kaybedeceğine, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına alamet etmektedir.

Rüyada şişeden kana kana su içmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine işaret eder.

Rüyada su kana kana su içmek kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada çeşmeden kana kana su içmek rüya sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına işarettir.

Rüyada su içmek kanamamak dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, markasını duyuracağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, Allah’ın izni ile çok rahat edileceğine delalettir.

Rüyada musluktan kana kana su içmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments