Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada musluktan kana kana su içmek

Rüyada musluktan kana kana su içmek

Rüyada musluktan kana kana su içmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada musluktan kana kana su içmek gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda geçmişte kayıp olarak görülebilecek bir şeyi kazanca çevirebilirsiniz.

Rüyada musluktan kana kana su içmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, epey bir zarara uğrayacağına ve yaptığı işlerin tamama ermeyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına ve bu sayede kendisini huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada musluktan su içmek evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, geçiminin zor hale geleceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada musluktan akan su içmek hem de hayat standartlarının yükseleceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına yorulur.

Rüyada muslukta su içmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, rızkın ve kısmetin artacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına inanılır.

Rüyada musluk suyu içmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada su kana kana su içmek elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, kendini dinine daha fazla vereceğine, daha büyük başarılar kazandıracağına yorulur.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek bunu da herkese ilan edeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, hayırlı kapılar açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kana kana soğuk su içmek isteklerinize kavuşacağınıza, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments